Over Kvinna

Welkom! Ik ben Wilma Koudijs en ben het gezicht achter Kvinna. Vanuit mijn passie voor kleding ben ik eind 2018 gestart met mijn eigen winkel. Ik ben dol op mode en styling en geef dit graag via mijn shop door aan anderen. Hoe? Door mooie merkkleding een tweede kans te geven. Kleding die met liefde gekocht is en wederom met liefde door een ander gedragen kan worden. Dit combineer ik graag met mijn kennis en ervaring over kleur- en stijladvies.

Kleur en stijladvies

Hangt je kast vol met kleding, maar blijft het lastig wat je kan aantrekken? Of overzie je in een volle kledingzaak niet welk setje goed bij jou past?
Ik kijk graag met je mee om te ontdekken wat jou mooi maakt als vrouw. Met een frisse blik kijk ik naar je kledingkast of help ik bij de aankoop van datgene dat ontbreekt. Samen zoeken we naar een kledingstijl die past bij wie jij bent. Haal zo het mooiste uit jezelf en uit je kledingkast!

Interieur- en modeaccessoires

Naast mooie tweedehands kleding kun je bij Kvinna ook heerlijk rondstruinen voor leuke accessoires. Zo verkopen we diverse tassen en sieraden om je outfit compleet te maken. Dit wordt aangevuld met leuke woonspullen en accessoires zodat het extra leuk is om even spontaan binnen te lopen.